Audi FIS Ski World Cup Finals

12-18 mars går alpina Världscupfinalen i Åre och då har ni möjlighet att hjälpa till och samtidigt dra in pengar åt klubbens verksamhet genom att ställa upp i morgonpatrullen. 

Image

ANMÄLAN TILL MORGONPATRULLEN ENDAST VIA DETTA FORMULÄR

För ett par år sedan skrev Mats och Johan denna fina skildring av livet i morgonpatrullen, läs och känn er kallade.
Hallå alla morgon människor. Här kommer en liten påminnelse om vad som betyder något i livet och inte, från Johan Monsén och Mats Svensson som är dina ledsagare i morgonstund under WC veckan.
- Egentligen är det morgonpatrullen som är själva WC tävlingarna. Ja, menar det är här det händer. Var du inte med där var du verkligen inte med under WC. Alla stora beslut som fattas norr om Dalälven fattas på morgonpatrullen under WC veckan. Så Var det redan på den tiden järnvägen skulle dras till Åre. Tanken var ju att den skulle gå till Kall men detta beslut ändrades just under WC veckan via en stark lobby insats så det blev Åre. Och på den vägen är det.
- Det är dessutom så, att allt skvaller som är värt att veta i vår socken både uppstår och dementeras på morgonpatrullerna. Så det gäller att vara där och bevaka sitt varumärke.
- Vidare är det många Åreföräldrar som vittnat om hur just WC veckan fått deras barn att ta eget ansvar på mornarna. Helt plötsligt kunde dom på egen hand vakna, göra frukost, bädda, borsta tänderna och utan att vi sagt ett enda ort hinna till skolan och skolbussen. Detta öppnar för många sköna sovmornar framöver.
- Ja, många anser detta så viktigt att man gjort det till en sport i att delta i samtliga morgonpatruller vilket vi hoppas att också du gör. Handen på hjärtat gör vi ju alla inte speciellt mycket produktivt på jobbet mellan 6 och 9 i alla fall. Å när du kommer tillbaka efter en morgonpatrull sprutar energin, det kan vi lova.
- Detta är dessutom den bästa affär klubben gör under ett år. Enligt Bertil Edsås motsvarar vår insats nettot av ca 2.439.147 sålda korvar som alternativ insats, å det är ju inte lika kul.
- Så anmäl dig NU! du som inte gjort det till några underbara mornar under WC veckan.
Mvh
Mats och Johan